Etusivu > Lehtoyhtiöt > Lufthansa

 

Nonstop you

LufthansaLufthansa (Deutsche Lufthansa AG) (IATA: LH, ICAO: DLH) on saksalainen lentoyhtiö.

Lufthansan pääkenttiä ovat Frankfurt ja München. Lufthansa on yksi maailman suurimpia lentoyhtiöitä. Lufthansa tytäryhtiöineen kuljetti yli 90 miljoonaa matkustajaa vuonna 2010. Lufthansa on Star Alliancen perustajajäsen.

Lufthansa lentää päivittäin Helsingistä Frankfurtiin ja Müncheniin, joista on sujuvat jatkoyhteydet satoihin kohteisiin eri puolille maailmaa.

Lufthansa

 

Vertaa hintoja ja varaa lentoliput itse

Lennon varaus netissä on helppoa. Tee lentohaku ja valitse haluamasi lentohinta. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Toimimme useiden kansainvälisten lentoyhtiöiden lentolippujen välittäjänä Suomessa. Tärkeimpiä lentoyhtiökumppaneitamme ovat: Finnair, SAS, Norwegian, Lufthansa, Air France, KLM, Turkish Airlines sekä Qatar Airways.

Löydät sivustoltamme lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellitarjontamme kattaa n. 35000 hotellia. Suuri osa hotellikuvauksista on suomen kielellä. Lennot ja hotellit voi maksaa omassa verkkopankissa tai yleisimmillä luottokorteilla.