Kohteet > Eurooppa > Espanja > Alicante

Alicante on ennen kaikkea rantalomakohde. Kaupungin välittömässä läheisyydessä on toinen toistaan hienompia rantoja. Alicantea ympäröivän rannikon nimi onkin Costa Blanca (valkoinen rannikko). Alicante on myös suomalaisgolfaajien ykköskohde etenkin syksyllä, talvella ja keväällä.

Kaupungissa on n. 300 000 asukasta ja se on tärkeä satamakaupunki, joten ruokakulttuuria, yöelämää ja ostoksia löytyy myös niitä haluaville.

Lentokenttä sijaitsee n. 11 km päässä keskustasta. Lentokenttäbussi kulkee puolen tunnin välein.

Alicanten tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat Santa Bárbaran linnoitus 166 metriä korkean Benacantil-vuoren huipulla, värillisin marmoripaloin päällystetty kävelykatu Explanada de España sekä vanhassa kaupunginosassa sijaitsevat Santa Marían kirkko ja renessanssityylinen San Nicolásin katedraali.

Kaupungin ulkopuolella sijaitsevista nähtävyyksistä voisi mainita Tabarcan saaren noin 20 kilometriä Alicantesta etelään, Palmeral-puiston sekä Elchen ja Orihuelan historialliset kaupungit Alicanten eteläpuolella.

Halvat lennot ja edulliset hotellit

Etsitkö halpoja lentolippuja? Lennon varaus on helppoa. Tee lentohaku ja valitse itse. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Olemme suomalainen nettimatkatoimisto, josta löydät lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellivalikoimamme kattaa 35000 hotellia ympäri maailmaa.

Olemme moderni nettimatkatoimisto, jonka omistajilla ja avainhenkilöillä on pitkä kokemus matkailualalta.