Kohteet > Eurooppa > Espanja > Barcelona

Aurinkoinen Barcelona tunnetaan arkkitehtuuristaan ja hiekkarannoistaan. Näe arkkitehti Gaudin upeat rakennukset, Picasso-museo sekä keskiaikainen keskusta, ”casco antiguo”. Eloisa pääkatu, La Rambla, ei nuku koskaan!

Nauti tunnelmasta kävelykaduilla, maistele tapaksia baarissa, tutustu kauppahalliin ja pikkuputiikkeihin. Tässä miljoonakaupungissa voi helposti yhdistää kaupunki- ja rantalomailun. Barcelonan kulttuuritarjonta on monipuolista, ostosmahdollisuudet ovat mahtavat ja kaupunki houkuttelee korkeatasoisella ruokakulttuurillaan. Tarjolla on lukuisia laadukkaita museoita, teattereita, upeaa arkkitehtuuria ja vilkasta yöelämää. Barcelona on Kataloniaa parhaimmillaan!

Katalonian pääkaupunki on Barcelona on herkuttelijan keidas. Monipuoliset kana-, kala- ja äyriäisruuat ovat Katalonian erikoisuuksia. Hyviä ja kohtuuhintaisia ravintoloita on paljon.

Plaza Catalunyalta Kolumbuksen patsaalle satamaan vievä Las Ramblas -kävelykatu on turistien suosiossa. Muista pitää kukkaro ja käsilaukku tarkasti vartioituna, sillä täällä metsästävät viekkaat taskuvarkaat.

Barri Gotic ja koko vanha kaupunki vie matkailijan helposti vuosisatojen taakse. Pari askelta Las Ramblasilta ja kaupungin meteli ja ihmisjoukkojen vilinä on poissa.

Barcelona on myös rantalomakohde, sillä kaupungista pohjoiseen päin on paljon hyviä rantapaikkoja.

Lentokenttä sijaitsee n. 12 km keskustasta lounaaseen. Metroverkkoon kaupunkialueella liittyvä lentokenttäjuna kulkee puolen tunnin välein.

Halvat lennot ja edulliset hotellit

Etsitkö halpoja lentolippuja? Lennon varaus on helppoa. Tee lentohaku ja valitse itse. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Olemme suomalainen nettimatkatoimisto, josta löydät lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellivalikoimamme kattaa 35000 hotellia ympäri maailmaa.

Olemme moderni nettimatkatoimisto, jonka omistajilla ja avainhenkilöillä on pitkä kokemus matkailualalta.