Kohteet > Eurooppa > Espanja > Pamplona

Pamplona on kuuluisa San Fermin -festivaalista ja erityisesti sen aikana tapahtuvasta härkäjuoksusta.

San Fermin -festivaali järjestetään pyhimyksen kunniaksi joka vuosi 6.-14. heinäkuuta  välisenä aikana. Härkäjuoksu on 7. heinäkuuta. San Fermin -juhlinnan aikana kaupunki täyttyy punaisista huivista ja lukuisista perinnetapahtumista.

Pamplona on perustettu jo roomalaisten valtakaudella vuonna 75 eaa. Pamplona on Navarran maakunnan pääkaupunki. Asukkaita kaupungissa on n. 200 000.

Pamplonaan pääsee lennoilla esim. Madridin kautta. Hyvä vaihtoehto on myös lentää Bilbaoon, johon on enemmän lentotarjontaa ja hinta todennäköisesti edullisempi. Bussimatka Bilbaosta Pamplonaan kestää n. 1,5 tuntia. Bilbao sekä San Sebastian ovat suositeltavia käyntikohteita Pamplonan matkalla.

Halvat lennot ja edulliset hotellit

Etsitkö halpoja lentolippuja? Lennon varaus on helppoa. Tee lentohaku ja valitse itse. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Olemme suomalainen nettimatkatoimisto, josta löydät lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellivalikoimamme kattaa 35000 hotellia ympäri maailmaa.

Olemme moderni nettimatkatoimisto, jonka omistajilla ja avainhenkilöillä on pitkä kokemus matkailualalta.

Lähellä sijaitsevia hotellikohteita: