Kohteet > Eurooppa > Espanja > Madrid

Shoppaile Gran Vialla, nauti kahvikupponen ja leivos aidossa espanjalaisessa konditoriassa, vieraile Pradon taidemuseossa tai Palacio Real-linnassa. Ilta tapas-baarissa flamenco-esitystä ihastellen on unohtumaton kokemus.

Vaikka Madrid tunnetaankin vilkkaasta yöelämästään ja erinomaisista ravintoloistaan, on matkailijalle tarjolla mielenkiintoinen valikoima upeita museoita ja taidegallerioita. Madrid, majesteetillinen suurkaupunki, kuhisee toimintaa ja pursuaa historiaa ja kulttuuririentoja, mutta lumoaa matkailijan rauhallisilla puistoilla, tyylikkäällä muodilla, loistavilla viineillä ja runsailla tapas-baareilla. Todellista kaupunkilomaa ja vieraanvaraista tunnelmaa!

Espanjan pääkaupunki Madrid on baarikärpästen luvattu maa. Kaupungista löytyy menoa jokaiselle viikonpäivälle.

Plaza de Santa Ana -aukion varrella olevissa baareissa kokee espanjalaisen juoma- ja tapas-kulttuuria aidoimmillaan. Tapoihin kuuluu maksaa vasta lähtiessä.

Suosituimmat ostospaikat löytyvät Puerta Solin ja Gran Vian välimaastosta.

Lentokenttä sijaitsee n. 16 km keskustasta koilliseen. Lentokentältä keskustaan pääsee metrolla ja bussikin on hyvä vaihtoehto. Taksi ei yleensä ole nopein vaihtoehto, koska se juuttuu luultavimmin liikenteeseen jo kaupungin laitamilla.

Halvat lennot ja edulliset hotellit

Etsitkö halpoja lentolippuja? Lennon varaus on helppoa. Tee lentohaku ja valitse itse. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Olemme suomalainen nettimatkatoimisto, josta löydät lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellivalikoimamme kattaa 35000 hotellia ympäri maailmaa.

Olemme moderni nettimatkatoimisto, jonka omistajilla ja avainhenkilöillä on pitkä kokemus matkailualalta.