Kohteet > Eurooppa > Espanja > Teneriffa

Vietä rentouttava rantaloma ja tutustu saaren ainutlaatuiseen luontoon. Lukemattomat ravintolat ja illanviettopaikat tempaavat mukaansa aurinkoisen päivän kääntyessä iltaan.

Teneriffa tarjoaa Teneriffa kuuluu Kanarian saariin, jotka sijaitsevat Atlantin valtameressä lähellä Afrikan rannikkoa. Saariryhmä on osa Espanjaa. Teneriffan suosituimmat lomakohteet ovat saaren pohjoisosissa sijaitseva Puerto de la Cruz ja eteläpuolella sijaitsevat Playa de las Americas, Los Cristianos sekä Los Gigantes/Puerto Santiago.

Teneriffan ilmasto on miellyttävä ympäri vuoden. Lämpötilat pysyvät talvikuukausina parin kympin kieppeillä eikä keskikesälläkään lämpotila nouse tukalan kuumaksi. Aurinko paistaa keskimäärin yli 300 päivää vuodessa. Yleisesti ottaen sateet ovat harvinaisempia saaren eteläosissa kuin saaren pohjoispuolella.

Saaren maisemat vaihtelevat jylhistä vuoristoista kauniisiin hiekkarantoihin. Pico del Teide on Espanjan korkein huippu. Kansallispuisto Teiden ympärillä tarjoaa upeat mahdollisuudet patikointiin ja maisemien ihailemiseen. Yleisesti ottaen saaren eteläosat ovat kuivia ja karuja kun taas saaren pohjoisosassa on hyvinkin vehreää. Vuoristoon noustessa maisema ja kasvillisuus muuttuvat vaiheittain subtrooppisesta kuiviin männiköihin. Puurajan yläpuolella kasvaa korkeintaan kuivaa pensaikkoa.

Halvat lennot ja edulliset hotellit

Etsitkö halpoja lentolippuja? Lennon varaus on helppoa. Tee lentohaku ja valitse itse. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Olemme suomalainen nettimatkatoimisto, josta löydät lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellivalikoimamme kattaa 35000 hotellia ympäri maailmaa.

Olemme moderni nettimatkatoimisto, jonka omistajilla ja avainhenkilöillä on pitkä kokemus matkailualalta.