Kohteet > Eurooppa > Espanja > Gran Canaria

Gran Canariaa on kutsuttu ikuisen kevään ja myös onnellisten saareksi. Miellyttävä ilmasto, herkullinen ruoka ja vauhdikas iltaelämä houkuttelevat vuosittain satoja tuhansia suomalaisia Kanarian auringon alle.

Gran Canaria kuuluu Kanarian saariin, jotka sijaitsevat Atlantin valtameressä lähellä Afrikan rannikkoa. Saariryhmä on osa Espanjaa. Las Palmas, Playa del Ingles ja Puerto Rico kuuluvat talviaikaan suomalaisten suosituimpiin lomakohteisiin.

Las Palmas on Kanariansaarten suurin kaupunki. Kaupungissa on lähes 400 000 asukasta, joten nähtävää ja koettavaa riittää. Suurin osa hotelleista on keskittynyt Las Palmasissa Las Canteras -uimarannan liepeille. Las Canterasin uimarantaa suojaa merenkäynniltä luonnon laavakivestä muodostama aallonmurtaja. Atlantin mainingit nousevat korkeiksi tyrskyiksi iskeytyessään laavakiviriuttaan ja se houkuttelee lainelautailijoita kokeilemaan aaltoja.

Halvat lennot ja edulliset hotellit

Etsitkö halpoja lentolippuja? Lennon varaus on helppoa. Tee lentohaku ja valitse itse. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Olemme suomalainen nettimatkatoimisto, josta löydät lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellivalikoimamme kattaa 35000 hotellia ympäri maailmaa.

Olemme moderni nettimatkatoimisto, jonka omistajilla ja avainhenkilöillä on pitkä kokemus matkailualalta.