Kohteet > Eurooppa > Espanja > La Palma

La Palma on yksi läntisimmistä Kanariansaarista. Saari on syntynyt tulivuoren purkauksessa. Tulivuoren huippu on romahtanut ja muodastanut siten kalderan, eli laajan kulhomaisen painauman vuoren keskelle. Alueelle on perustettu luonnonpuisto sen erityislaatuisen luonnon vuoksi. Kalderan pohjoisreunalla on edelleen lähes 2500 metriä korkea huippu Roque de los Muchachos. La Palman saari on hyvin vehreä ja metsäinen saaren eteläkärkeä lukuunottamatta.

Asukkaita La Palman saarella on n. 90000, joista vajaat 20000 asuu saaren pääkaupungissa Santa Cruzissa. La Palmalle pääsee Teneriffalta reittilaivalla. La Palmalle on myös lentoyhteyksiä mm. Madridista. La Palmalle tehdään myös tilauslentoja.

Halvat lennot ja edulliset hotellit

Etsitkö halpoja lentolippuja? Lennon varaus on helppoa. Tee lentohaku ja valitse itse. Listaamme lennot hintajärjestyksessä. Lentohinnat esitetään aina kokonaishintoina.

Olemme suomalainen nettimatkatoimisto, josta löydät lähes 600 eri lentoyhtiön lennot kaikkiaan n. 8000 kohteeseen. Hotellivalikoimamme kattaa 35000 hotellia ympäri maailmaa.

Olemme moderni nettimatkatoimisto, jonka omistajilla ja avainhenkilöillä on pitkä kokemus matkailualalta.

Lähellä sijaitsevia hotellikohteita: